Jordi Pera

aprenent .....................

5 de gener de 2016
0 comentaris

Cal anar a votar al març?

Desprès de tres mesos de silenci, de cap defensa del candidat de Junts x Sí, ara surt el senyor Junqueras per posar pressió a la CUP i al Sr. Mas. Fins ara el Sr. Junqueras mirava des de la barrera el pols entre dues forces destinades a no entendre’s.
Però a ell, a tot el seu partir ja els anava bé, sortirien d’un enfrontament entre Junts x Sí i la CUP sense cap esgarrinxada, ERC no solament hauria salvat els mobles, a més ens explicaria que són els únics que tenen prou seny, prou visió de futur, prou visió de país.
I així estem, sobreactuant fent com el pare decebut que renya els seus nens, mentre el seu llenguatge corporal, el seu posat sorneguer, deixant entreveure la felicitat que els genera anar a unes noves eleccions, on de segur que alguna enquesta, i alguns dels maquinadors de la formació preveu un augment important d’escons.
No importa el país, ni la república catalana, ni la il·lusió te tantes persones, importa els escons, el partit.
El març noves eleccions, cal anar a votar? l’oportunitat s’ha perdut, va costar molt fer una candidatura d’unitat, unitat de pa broma, ja s’ha vist. I les CUP coherents fins la incoherència.
Cal anar a votar? o només cal que o preguntem a l’executiva d’alguna de les formacions, aquest cop 60 i escaig membres de les CUP han decidit aturat el procés nacional, desprès de les properes a qui li tocarà fer aquest paper, a ERC, a COLAU-PODEMOS …….
Si us plau escolteu Espriu “Si et criden a guiar un breu moment del mil·lenari pas de les generacions aparta l’or, la son i el nom”.
Salut i República.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!