Jordi Pera

aprenent .....................

16 d'octubre de 2014
0 comentaris

“Si surt malament és culpa meva i si surt bé és mèrit de tots” ……… que cabrons !!!!!!

El bloc que te por de la democràcia. PPC, PSC i C’s, son les corretges de transmissió del bloqueig nacional, o potser millor dit son els elements que fan possible una democràcia a la espanyola, segurament l’única democràcia del món que te por de que la gent voti. Per això segueix vigent la millor frase publicitària de tots els temps, la que pregonava a quatre vents “spain is different”.
El bloc que vol votar. CDC, Unió, ERC, ICV, CUP, partits que recollint la voluntat expressada al carrer repetidament, recullen el repte i fan de manera unitària un camí que ha de portar al coneixement de la voluntat política i nacional del poble de Catalunya expressada en una consulta. Un cop coneguda aquesta voluntat, caldrà fer el que majoritàriament la gent demana, que potser seguir com estem (cas escocès), instar una reforma de la constitució espanyola per procurar un estat federal, o iniciar un procés de creació d’un nou estat.
Algú pensava que això seria senzill ?
Del primer bloc tant me fot, les alegries duren poc a casa dels pobres i si estant convençuts que la qüestió Nacional s’ha acabat ja s’ho trobaran.
Del segon bloc, sento vergonya. Que vaguin plegant tots, que tornin a les seus treballs, a les seves professions, els que en tinguin clar, els que en alguna ocasió han treballat. Que deixin de fer el miserable, que contemplin les seves misèries, que es mirin al mirall i aguantin la mirada, que vegin la imatge dels traïdors, dels que no tenen el valor per seguir junts, que vegin la patètica imatge del voltor que espera la mort per omplir el seu pap.
Trauran més o menys escons, però avui ho faran sense el meu vot.

Vergonya, cavallers, vergonya !!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!