Prendre la paraula

jordimartifont

18 de novembre de 2019
0 comentaris

“Història de la cuina catalana i occitana” de Vicent Marqués

Edicions Sidillà està publicant una d’aquelles obres que quan les llegeixes a fons et fan caure de cul. Es tracta de la “Història de la cuina catalana i occitana” de Vicent Marqués, un savi majúscul amb uns coneixements històrics, literaris i gastronòmics fora de mida humana.

Al nivell de Coromines o Alcover però en l’àmbit de la cuina. Seran deu volums i de moment en tenim dos, escrits després d’una feina de 40 anys. El primer està dedicat a “Les salses, aperitius, ensalades i sopes” i el segon a “Les olles i les verdures”.

I una entrevista a la tele: https://www.ccma.cat/…/enrevista-a-vicent-ma…/video/5800549/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!