Prendre la paraula

jordimartifont

22 de març de 2017
0 comentaris

Dijous, presentem a Tarragona «Llums i Taquígrafs: Atles de la Corrupció als Països Catalans»


La CUP de Tarragona presentarà el proper dijous, 23 de març de 2017, a les 7 del vespre l’obra Llums i Taquígrafs: Atles de la Corrupció als Països Catalans. Aquesta obra radiografia tota la corrupció que ha tingut lloc arreu del país, desglossat en casos com Innova o Inipro, d’afectació territorial al Camp de Tarragona. L’acte tindrà lloc a la Sala d’actes de l’Ajuntament de Tarragona i comptarà amb la presència del periodista Àlex Romaguera, l’advocat i diputat de la CUP Benet Salellas i la consellera Laia Estrada, que els introduirà.

La CUP de Tarragona organitza la presentació dels quatre volums que conformen Llums i Taquígrafs: Atles de Corrupció als Països Catalans, una publicació composta de quatre llibres i un mapa sobre la corrupció i el frau als Països Catalans que conté una anàlisi sistematitzada, la cartografia dels principals casos, ampli recull crític de veus expertes en la matèria i guia d’alternatives i estris per fer-hi front col·lectivament.

En aquest acte a Tarragona hi intervindran el periodista Àlex Romaguera i el diputat, i advocat, Benet Salellas, que parlaran de l’obra i de les implicacions de la corrupció arreu del país ―actualment amb més de 600 investigats― faran incís a la realitat local, que s’ha vist esquitxada amb casos com Inipro, actualment en fase d’instrucció.

Aquesta obra ha comptat amb la participació de moltes persones que l’han fet possible mitjançant una campanya de micromecenatge i amb el suport de la plataforma Xnet i el Grup de Treball contra la Corrupció a Catalunya. El projecte coordinat per David Fernández i Àlex Romaguera ha comptat amb la participació de més de 70 persones.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!