Prendre la paraula

jordimartifont

27 de gener de 2017
0 comentaris

La ‘Directa’ arriba al Priorat

directa
Un any més seguim amb el projecte del Casal Popular Pere Joan Barceló “Carrasclet”, el nostre Casal del Priorat. Des de l’assemblea del Casal comencem aquest 2017 amb ganes d’omplir de vida el nostre espai, amb activitats de tots els tipus i formats, però sempre amb l’objectiu de remoure les consciències crítiques d’aquesta comarca i de ser un espai de lluita en tots els àmbits on participem. Però tot això no és ni serà possible sense la vostra ajuda i participació, ja sigui en l’assistència i difusió dels actes programats com també en el treball actiu per dinamitzar el Casal. L’assemblea del Casal està oberta a que noves col·laboradores s’hi afegeixin i entre totes puguem seguir enfortint el Casal.

I per començar les activitats d’aquest any, aquest divendres 27 de gener a partir de les 7 del vespre David Bou, membre del projecte cooperatiu de la Directa, ens vindrà a presentar el mitjà al Casal Carrasclet, que a més a més s’incorporarà a partir d’avui a la xarxa de punts de distribució del diari.

També estarà amb nosaltres Jaume Gimeno, membre de la Plataforma en defensa de la Ribera d’Ebre – PDRE, per debatre al voltant de la problemàtica de l’abocador de Tivissa (Ribera d’Ebre), tema que La Directa va publicar al juny d’aquest any passat (El podeu trobar en aquest enllaç: https://directa.cat/labocador-de-tivissa-infraccions-amb-padrins).

Us hi esperem a totes i tots. Omplim el Casal de vida!

Casal Popular Pere Joan Barceló “Carrasclet”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!