Prendre la paraula

jordimartifont

8 d'octubre de 2016
0 comentaris

[NdP] La CUP demana renunciar als Jocs Mediterranis

meme_mascota
La Candidatura d’Unitat Popular, i davant de les informacions que plantegen ajornar els Jocs Mediterranis fins a dotze mesos, demana que es renunciï als Jocs del Mediterrani de Tarragona en base de la manca de finançament, la opacitat i evident improvisació del projecte.

Segons s’ha publicat a diversos mitjans radiofònics i de premsa escrita, la decisió que es planteja des del comitè organitzador ―encara que sigui com a darrera opció― passa per endarrerir els Jocs de 2017 perquè tinguin lloc al 2018.

Els cupaires han afirmat que “una vegada més, els Jocs han fet gala de la seva opacitat, perquè molt sovint les informacions van filtrant-se de forma clara a alguns mitjans, i aquesta proposta només fa que refermar el nostre posicionament, que és que cal parlar seriosament sobre renunciar als Jocs Mediterranis d’una vegada per totes”. Alhora, les anticapitalistes han qualificat de “proposta desesperada del govern de la ciutat, que tampoc no dóna explicacions clares del cost econòmic dels Jocs i que, a més a més, endeutarà la ciutat i obrirà les portes a privatitzar les instal·lacions pagades amb els diners de totes i tots, incloses barbaritats com la proposta de Santagadea o qualsevol altra de similar que de ben cert arribarà”.

Els independentistes han recordat una vegada més que, molt sovint, les promeses de finançament de Madrid són “papers mullats, fum i paraules en clau electoralista”, com asseguren que ha passat amb el Mercat Central o les infraestructures com trens i carreteres.

Grup Municipal de la Candidatura d’Unitat Popular (CUP)
Tarragona, Països Catalans, 5 d’octubre de 2016

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!