Prendre la paraula

jordimartifont

2 d'octubre de 2016
0 comentaris

El 15 d’octubre, al Parc de la Ciutadella de Barcelona, Trobada per la Unitat Popular “Procés Constituent. Una República per canviar-ho tot!”

imatgecartellTUP
Us animem a participar a la Trobada per la Unitat Popular “Procés Constituent. Una República per canviar-ho tot!” que celebrarem el dissabte 15 d’octubre al Parc de la Ciutadella de Barcelona. No sabem com serà la república del demà, no. Però sabem que sense participar-hi, no serà la nostra república; i que si hi participem, podem canviar-ho tot.

Sabem que la construcció d’un país no és cosa d’uns, sinó de molts, igual com sabem que la suma de colors atorga més vida a un full en blanc. Volem construir una república, i això és feina, molta feina, i mans i més mans! Per això hem de començar, i com més aviat, millor. Hem de començar a debatre, a escriure, a enfangar-nos i a suar la samarreta. Com volem que sigui aquesta república? La pregunta no pot quedar a l’aire. Hem de preparar-nos per fer un procés constituent.

Tindrem espais de debat sobre els temes centrals per dur a terme un procés constituent i elaborar una constitució de manera popular. Aquí podeu veure els 8 eixos i els 24 tallers: http://trobadaup.cat/programacio/ No seran conferències magistrals, seran tallers per fomentar el debat i la creació col·lectiva.

Aquí us podeu inscriure als tallers, l’entrada és lliure, però si dius a quins tallers preferiries anar o si voldries fer ús de la ludoteca ens ajudes a fer que tot vagi sobre rodes: http://trobadaup.cat/inscripcio/

Tota la informació a trobadaup.cat

Salut i alegria!
Organització TUP

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!