Prendre la paraula

jordimartifont

28 de juliol de 2016
0 comentaris

Subvencions per a entitats tarragonines i una d’imprescindible…

foca
L’Ajuntament de Tarragona cada any obre una convocatòria de subvencions per a entitats de la ciutat per a la realització d’activitats. Enguany, s’hi han presentat 48 que, com en els darrers tres anys, han disposat d’un total de 30.000 euros. Les entitats que reben diners d’altres partides de l’Ajuntament no poden sumar-hi aquestes subvencions i les que no estan apuntades en el registre d’entitats, tampoc. Totes elles han hagut de presentar papers de l’any passat, justificants i omplir les corresponents sol·licituds per aconseguir un màxim de 2.200 euros.

En total, les entitats que han aconseguit les subvencions enguany han estat les següents: Asociación Cultural Amigos de Andalucía, Associació d’Exconsellers Democràtics de l’Ajuntament de Tarragona, Associació Cardiopaties Congènites-AACIC, Associació Cultural Ferroviària de Tarragona i Província, Associació Cultural Folklórica Andaluza, Associació Cultural i de Promoció Social, Associació Cultural Rusa Fredor Dostoiewski, Associació Cultural Sant Roc de Tarragona, Associació Cultural Tarragonina Amics Castellers-ACTAC, Associació d’Amics del Poble Saharahuí-Hammada, Associació de Diabètics de les Comarques de Tarragona, Associació de Familiars i Malalts d’Alzheimer de Tarragona, Associació Cultural Amics/Amigues Unesco Tarargona, Associació Terravitae, Associació de Jubilats i Pensionistes Tàrraco, Associació de la Tercera Edat de Campclar, Col·lectiu de Pensionistes i Jubilats de la Granja, Associació per a Joves Esplai La Grapadora, Asociación Cultural Universitaria de la Tuna de Ing. Técnica, Associació per ala lluita contra les Malalties Renals-Alcer, Associació Sociocultural Shorouk Campclar, Associació d’Antics Amics de l’Agrupament Escolta i Guia Alverna, Ateneu de Tarragona, Associació Tarragona Bonsai, Casa de Andalucía de Tarragona y Provincia, Centro Asturiano de Tarragona, Centro Cultural de Aragón, Centro Galego de Tarragona, Centro Social Extremeño, Esplais Catalans, Federació Catalana de Voluntariat Social, Federación de Casas y Centros Regionales, La Imaginada Associació Cultural, Pares Rogacionistes Amics del Loreto, Projecte Home Catalunya, Ràdio Club del Tarragonès, Sindicat d’Iniciativa i Turisme de Tarragona i Tecletes Associació de Mares de Tarragona. Totes elles fan feines importants i destacades en l’àmbit tarragoní i des d’aquí els vull agrair la feina feta, sempre segurament per més diners dels que l’Ajuntament els concedeix cada any. Gràcies, a totes, per construir la ciutat des de baix.

Altres són més ràpids i directes i no viuen supeditats a màxims de 2.200 euros ni a rebre una sola subvenció. Senzillament, l’Equip de Govern els inclou en els pressupostos amb partida pròpia. Així, per exemple, una coneguda entitat tarragonina, per al 2016, va rebre 15.000 euros per existir i 20.000 més per organitzar uns premis amb foca. 45.000 euros d’un tacada per a una sola entitat davant els 30.000 repartits entre 48. Sense cap mena de dubte, la feina d’aquesta entitat, que jo no he anomenat però totes en sabeu el nom, a la ciutat de Tarragona, és IMPRESCINDIBLE… per a l’Equip de Govern… no?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!