Prendre la paraula

jordimartifont

22 de maig de 2016
0 comentaris

Seguí, Llunas, Llunàtics, anarcoindependentisme i munts de llibres i un disc

1918b-Seguí, Pestaña, Buenacasa y Bajatierra en Madrid

Envio el pròleg per al proper llibre de Xavier Diez, una bona biografia política de Salvador Seguí que publicarà Virus Editorial. El pròleg i l’anàlisi del llibre m’ha costat uns quants dies, no estic en forma a nivell del cap. Tanta porqueria en forma de literatura administrativa, de dossiers i més dossiers plens de dades putrefactes acaba per afectar… segur que s’ha omplert de pols.

Paral·lelament, avui hem decidit que Llunàtics traurem el disc abans del 24 de juny, així que la feina serà extrema. Farem uns concerts al Masroig el proper dissabte i potser a Reus i altres llocs, ja concretarem.

Dissabte 28, també presentarem “Les paraules són punys” a la Morera del Montsant, amb la Marta Minguella que ja el va presentar a Tarragona amb una molt bona intervenció. I ben aviat a Reus, una de les darreres presentacions, crec.

I vaig recopilant els articles i textos per al “Llibre negre dels Països Catalans”, encara sense editor, m’he de posar a fer la biografia del Llunas que publicarà Base segurament; he d’acabar les correccions de “Visca la Terra!, Visca l’Anarquia!” encara sense editor; els editors de “Crema Londres a Tarragona” no donen senyals de vida i caldrà trucar-los ara que ja ha passat Sant Jordi; i he recopilat i editat els textos de “La Revolució” i “Amoria” del Llunas per publicar a Vic amb estudi introductori que ja he fet.

Per sort, els digitals m’informen que sóc un dropo i penso: benvinguda droperia!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!