Prendre la paraula

jordimartifont

28 d'abril de 2016
0 comentaris

Lo Diable i el llibre de l’Ovidi de la Carla

Llibre Ovidi i mà
En un espai de transició entra l’ahir i el demà, em reincorporo a treballar sense cobrar a Lo Diable Gros enmig d’una reestructuració de la nostra petita colla dels que que fem llibres. El Josep Estivill, autèntica ànima durant molt temps de l’editorial, ha deixat la seva participació a Lo Diable, tot i que continua a La Corbella, la revista d’estudis llibertaris del Camp de Tarragona. El Josep Estivill ha estat l’ànima, cap i motor de l’editorial durant molt de temps i espero, i ho dic a nivell personal, que no marxi mai del tot, tot i que ara s’allunyi.

Jo he estat allunyat, tot i que a prop, massa temps per a mi. Això de ser conseller de l’Ajuntament de Tarragona, fer el doctorat i diversos llibres forta del Diable no pot ser que esborri el temps de les ganes de fer papers i papers impresos en forma de llibres, però durant molt de temps ha estat així. No tenir temps m’ha ofegat més del que és recomanable.

Així que som-hi. Sempre amb ganes de fer llibres i llibres i amb la sana intenció, no pot ser d’una altra manera, de no guanyar ni mig euro perquè els diners només són bons per cremar.
Aquest és el nostre darrer llibre, “A Ovidi Montllor. Un temps, una estima, una idea”, coordinat per la grandíssima Carla González amb textos de Jana Montllor i Blanes, Feliu Ventura, Josep Vicent Frechina, jo mateix, Aina Torres Rexach, Manel Rodríguez-Castelló, Amàlia Garrigós, Jordi Tormo i Santonja, Bel Zaballa, Jordi Botella, Francesc Viadel, Antoni Miró (autor també de la fotografia de la portada), Hugo Mas, David Fernández i Sandra Obiols.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!