Prendre la paraula

jordimartifont

28 de febrer de 2016
1 comentari

Tot penja d’un fil, o no, però la feina s’acumula i és… plaent

20140412_155250Sembla que allò que deien els Quico el Cèlio en referència a la feina, que qui en busca no en troba i qui en té en troba més, no només és veritat sinó que refotudament és molta i molta veritat.

“En aquesta gran època… les paraules són punys” ha arribat a la tercera edició i queden presentacions previstes a Barcelona, la Canonja i Reus, a més d’algunes altres com Perpinyà i Olot que es van ajornar i que haurem de reprogramar, tot i que no sé quan. Podria ser, si tot va bé, que el llibre es publiqués també en castellà, tot i que encara no és segur i l’editorial on està clara. S’accepten propostes…

La biografia de Llunas, “La Tramontana” i la seva obra teòrica sembla que veurà la llum en uns mesos en un volum extens, la qual cosa m’omple d’alegria.

Si tot va bé, “Crema Londres a Tarragona” podria ser que arribés a les llibreries abans de Sant Jordi, tot i que res no és segur…

I “Visca la Terra, visca l’Anarquia”, un recull de treballs meus sobre anarcoindependentisme, podria sortir en format llibre un dia o altre.

D’altra banda, Llunàtics tenim molt avançat el disc aquest que fa dos anys que estem fent. El resultat sorprendrà segur, tant potser com a nosaltres mateixos.

  1. Felicitats i ànims per la feina que feu (malgrat que no sempre combregui amb vosaltres… coses del lliure albir en que Déu ens va crear!).

    Atentament

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!