Prendre la paraula

jordimartifont

9 de febrer de 2016
0 comentaris

[NdP]: La CUP desmenteix els fets denunciats contra un dels seus militants

cuptgn
La CUP de Tarragona ha convocat una roda de premsa amb la presència d’Aitana de la Varga Pastor, militant de l’assemblea local, Llorenç Casanova, membre del Secretariat Nacional de la CUP, i Mar Joanpere, membre de la Comissió de Seguiment de Garanties a nivell local, com a conseqüència de la publicació a la premsa d’una denúncia presentada als jutjats.

La candidatura ha desmentit les greus acusacions que s’afirmen en aquesta publicació, i ha negat rotundament que s’hagi comès cap delicte en el si de la seva assemblea local. La CUP de Tarragona i el militant de l’assemblea local que ha estat denunciat, no tenen constància d’aquesta denúncia més enllà del requeriment fet a la CUP d’aportació de l’acta del 15 d’octubre de 2014, document que va aportar al jutjat, en el marc de les diligències prèvies que s’estan duent a terme.

L’organització independentista, entén que els jutjats estan fent les investigacions oportunes com en tota denúncia en fase de diligències prèvies, més quan fa referència a una suposada vulneració de drets fonamentals, que la CUP nega.

La CUP afirma que aquesta denúncia es basa en mentides i falsedats i per tant s’ha mostrat oberta a esclarir amb transparència tots el processos de presa de decisió de l’organització. Així mateix, recorda que la denúncia possiblement, prové d’un conflicte intern ja resolt per l’òrgan nacional competent (la comissió de garanties). Aquest òrgan, no només no va donar la raó a la persona denunciant, sinó que el va suspendre de militància durant un any per l’incompliment reiterat de diferents articles dels estatuts de l’organització.

A la roda de premsa també hi han assistit els regidors de la CUP de l’Ajuntament de Tarragona, Reus, Valls i Torredembarra així com membres de l’Esquerra Independentista de Tarragona i de la Territorial del Camp.

Candidatura d’Unitat Popular de Tarragona
Tarragona, Països Catalans, 8 de febrer de 2016

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!