Prendre la paraula

jordimartifont

17 de novembre de 2015
0 comentaris

“Vine a dir-hi la teva”, dimarts 17, assemblea oberta de la CUP a Tarragona

Assembleaoberta_procés_17_nov_2015
Us convidem a l’assemblea oberta de demà dimarts 17 de novembre a la sala d’actes de l’Ajuntament de Tarragona, a les set del vespre. Feu-ne difusió!!!

L’objectiu de l’assemblea oberta del dimarts és donar una oportunitat directa a tots els tarragonins i tarragonines que vulguin expressar la seva opinió en relació al procés independentista i al debat d’investidura, amb la condició que es respectin els torns de paraules i la discussió es faci en un marc de respecte.

Aquest és el comunicat que s’ha preparat al respecte de l’assemblea oberta de demà:

La CUP convoca una assemblea oberta a Tarragona per debatre amb tothom qui vulgui sobre les diferents maneres d’encarar el procés independentista

Els fets transcorreguts aquest dijous en la concentració convocada a la plaça de la Font «són una mostra més que calen espais per debatre i confrontar arguments»

A causa de la viralitat que han assolit les imatges de la intervenció d’una veïna de Tarragona en una concentració convocada per l’Assemblea Local de la CUP a la ciutat, la formació anticapitalista afirma que «agraïm la participació de tothom qui vulgui en els nostres actes, seguint amb la línia de potenciar la participació popular en tots els espais, sempre que no es falti el respecte o es difonguin idees feixistes o discriminatòries». En les imatges difoses es pot veure que la persona que va voler dir-hi la seva sobre el debat d’investidura en mig de la protesta per cridar a desobeir la sentència del Tribunal Constitucional sobre la declaració rupturista del Parlament ho va poder fer sense cap impediment, «a diferència d’altres partits, la CUP permetem la discrepància i la protesta en els nostres actes», diuen.

Tot i això, la Candidatura demana calma davant el context polític del país i les negociacions entre els grups parlamentaris independentistes. Estan segurs que tot plegat «arribarà a bon port» i, afegeixen, «els motius pels quals no investirem Artur Mas com a president prenen força quan es pot veure com l’independentisme només creix per l’esquerra». Per a la CUP, «és imprescindible aplicar un pla de xoc perquè ningú es quedi fora d’aquest nou país i, per tant, qui lideri el govern no pot haver actuat directament contra la classe treballadora».

Finalment, davant d’aquesta allau de pressió contra la formació anticapitalista, l’Assemblea Local de la CUP convocarà una assemblea en què «hi són convidats tots els tarragonins i tarragonines que vulguin expressar la seva opinió en relació al procés independentista i al debat d’investidura, amb la condició que es respectin els torns de paraules i la discussió es faci en un marc de respecte». Els fets transcorreguts aquest dijous en la concentració, segons la Candidatura, «són una mostra més que calen espais per debatre i confrontar arguments».

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!