Prendre la paraula

jordimartifont

3 de setembre de 2015
2 comentaris

Elchicotriste i Ilegales: “Europa ha muerto”

aaaaaaaa
Elchicotriste, a Tottarragona.cat avui.

Ilegales, el 1982:

  1. La semarreta, de ben segur que deu portar estampat “Quatar Foundation”, o la bandera negra de l’Estat Islàmic. O potser no; potser aquest nen no portava res estampat a la seva roba. Amb la besada de la seva mare, l’abraçada del seu pare i el somriure de la seva família i amics, ja tenia prou per a viure. Ara descansa, fins que vingui l’Estimat… Envoltat del dolor dels vius.
    On són els vaixells “solidaris” de Turquia? I Arabia Saudí, què fa, apart de finançar i armar als criminals d’EI a Siria, Libia o Iraq?

    I sí, és cert: Europa s’està morint i l’estem [re]matant entre tots. I no serè jo qui la plori (en tot cas, respecte i amor pels seus habitants. Pero pas per les “proesses” europees: dues guerres mundials, no han sigut prou?).
    Pero moltes de les “primaveres” s’han convertit en freds estius… O en pretextes perquè, alguns, puguin aconseguir un profit electoral, de poder o, simplement, un premi Pullitzer a la millor foto de l’any, la més “impactant”.

    Atentament, i amb l’Esperança que aquest estat de coses té els dies comptats (i amb ell, tots aquells i “aquell” que l’ha fet possible)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!