Prendre la paraula

jordimartifont

26 d'agost de 2015
0 comentaris

Sergi Saladié encapçala la llista de la CUP-CC a Tarragona per al 27-S, amb activistes vinculats al territori

sergi
La CUP-Crida Constituent ha lliurat aquest dilluns les llistes definitives per a les properes eleccions del 27S, que l’esquerra independentista defineix amb doble caràcter plebiscitari i constituent, en clau de ruptura democràtica, transformació social i esquema postcapitalista i en els compassos del major desafiament democràtic, social i popular a l’Estat Espanyol i al règim del 78.

La representació territorial, la representació de lluites socials arrelades a la demarcació i la paritat entre homes i dones han estat les màximes per conformar la llista cremallera que encapçala l’ecologista Sergi Saladié.

Saladié, nascut a Vandellòs, és geògraf i docent a la URV. Com a membre i col·laborador de diversos moviments socials de defensa del territori, ha realitzat activisme sobre el paper de les comarques meridionals del Principat en el sistema elèctric de Catalunya i en temes relacionats amb la planificació territorial i el paisatge. També ha sigut el portaveu de la Coordinadora Anticementiri Nuclear de Catalunya (CANC).

L’arbocenca Maria Mestre, vinculada també a l’ecologisme, ocupa el número dos de la llista. Actualment treballa en projectes d’assessorament, cooperació i recerca en l’àmbit del medi ambient i l’ecologia política a la Fundació ENT.

El tercer candidat és Jaime Rodríguez, pensionista tarragoní cofundador de l’assemblea de Barris de Ponent, vinculat a les mobilitzacions en defensa de l’habitatge de la PAH i membre del grup de treball en defensa de la sanitat pública de Tarragona.

Lourdes Quintero, regidora per la CUP a Valls la darrera legislatura, és la candidata número quatre. És tècnica i inspectora de consum a l’Alt Camp, de l’Agència Catalana del Consum de la Generalitat de Catalunya i membre de la Junta Arbitral de Consum Catalunya. Quintero també és tècnica en participació ciutadana i dinamització comunitària.

Mar Joanpere, investigadora al centre de recerca CREA de la Universitat de Barcelona i membre de l’equip que va fundar el primer repositori internacional d’avaluació dels impactes polític i social de la recerca científica, també forma part de la llista en què hi apareixen altres noms vinculats a lluites històriques com l’actual regidor de la CUP de Tarragona, Jordi Martí Font, o Carme Abril.

El sindicalista José Estrada i Montsant Fonts, de la llibreria Gaudí de Reus, tanquen la candidatura en què també hi apareixen diversos regidors com a suplents.

LLISTA TARRAGONA CUP-CC PER ALS COMICIS DEL 27-S:

1. Sergi Saladié Gil
2. Maria Mestre Montserrat
3. Jaime Rodríguez Calero
4. Lurdes Quintero Gallego
5. Ernest Montserrat Malagarriga
6. Mar Joanpere Foraster
7. Jordi Martí Font
8. Carme Abril Ferrer
9. Ignasi Cid Dorronsoro
10. Aitana de la Varga Pastor
11. Gerard Nogués Balsells
12. Montserrat Solà Rivera
13. Vicenç González Belmonte
14. Núria Cardona Miracle
15. Pau Balmaña Marín
16. Roser Vernet Anguera
17. José Estrada Cruz
18. Montsant Fonts Pallach

SUPLENTS:
19. David Vidal Caballé
20. Daiana Santiago Callau
21. Joan Pons Solé
22. Laura Aluja Masalles
23. Xavier Queralt Queralt
24. Marta Llorens Pérez
25. Damià Fàbrega Sabaté
26. Roser Torres Sanz
27. Jaume Camps Girona
28. Carmina Malagarriga de Broto

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!