Prendre la paraula

jordimartifont

24 d'agost de 2015
0 comentaris

29 d’agost a les set de la tarda a l’Artesana de Falset, debat sobre la independència

08agost_29_2015_Falset

[La notícia a Notícies del Priorat: http://www.naciodigital.cat/delcamp/prioratdiari/noticia/959/acte/independentista/artesana/falset/amb/participants/luxe]

El proper dia 29 d’agost, l’Assemblea Nacional Catalana al Priorat, amb la col·laboració d’altres entitats, prepara un acte a Falset amb la participació de Jordi Martí Font, regidor de la CUP a Tarragona; Marta Rovira i Vergés, secretària general d’ERC, Josep Rull i Andreu, coordinador general de CDC, i Liz Castro, del secretariat de l’ANC. L’acte estarà conduït per Oriol Grau, a les 19 hores al teatre de l’Artesana

Aquestes figures destacades del ventall ideològic sobiranista arriben a Falset amb la voluntat de llançar un missatge d’unitat, rigor i viabilitat del procés, amb ressò mediàtic, que arribi a tot el poble de Catalunya. L’acte ha de servir també perquè la gent del Priorat pugui plantejar als convidats els dubtes que encara tinguin sobre el procés i sobre la nova República Catalana i perquè aquells responguin per informar els menys convençuts.

Alhora, la presència de personalitats és també un reconeixement al suport d’aquesta comarca al procés independentista, i reforça la importància d’un desenvolupament sostenible i equilibrat del territori entre els objectius polítics del país que cal reconstruir.

Prèviament, des del del 15 d’agost, s’està duent aterme procés participatiu. En cada poble, els veïns trobaran una urna en la qual podran plantejar als representants polítics, els dubtes i les qüestions que els interessin sobre la nova República Catalana. L’objectiu és que ningú deixi de votar sí a la independència per falta d’informació. Les preguntes seran seleccionades i respostes directament en l’acte del dia 29 d’agost.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!