Prendre la paraula

jordimartifont

12 d'agost de 2015
0 comentaris

Versions diverses sobre la mort del treballador salouenc

Em demanen que digui qui explica versions diferents a l’oficial sobre la mort del salouenc que ha faltat aquest matí.

A dalt en veieu una i en l’enllaç de Tarragona 21 una altra:

Un dels senegalesos detinguts afirma que els han tractat ‘com a terroristes’

Aquí un altre:
https://soundcloud.com/diari-de-tarragona/un-noi-senegales-es-mostra-indignat-i-assegura-que-lhome-ha-mort-perque-la-policia-lha-llencat

I a l'”Ara” s’explica com el germà del mort ha denunciat que el seu germà no s’ha tirat:
http://www.ara.cat/societat/germa-senegales-mort-salou-no-creu-versio-mossos_0_1410459173.html?utm_medium=social&utm_source=twitter&utm_campaign=ara

Reitero que qui vulgui debatre que ho faci en funció del que jo dic, no del que algú suposa que dic. I posar en dubte versions oficials quan tenim darrere una colla de cadàvers i uns quants ulls perduts que no se sap qui els ha tret és el mínim que podem fer les persones que volem que aquest sigui un país democràtic on qui vagi armat estigui sempre manat per algun civil i aquest civil tingui responsabilitats clares sobre el comportament de qui vagi armat. Ara mateix, no podem dir que sigui aquest el cas. Gràcies.

Per si amb el tems s’esborra, a l’enllaç de Tarragona 21 hi diu que:
“Un dels detinguts a l’operació policial d’avui a Salou ha reclamat que deixin en llibertat cinc detinguts més, que eren companys de pis del noi mort.

Així mateix, ha afirmat a la premsa que “ens han tractat com a terroristes. Jo no hi era, però ell no s’hagués suïcidat mai”, ha continuat afirmant. També ha sostingut la versió que la policia ha empenyut la vítima i ha dit que intentarà convèncer els que ocupen la via del tren perquè desisteixin i parlin amb la policia perquè s’acabi la concentració que hi ha a la zona.

Q. P. C.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!