Prendre la paraula

jordimartifont

6 de juliol de 2015
0 comentaris

La CUP aplaudeix els veïns de Boscos que han aturat una escola privada en terrenys municipals i demana ampliar la informació

lluitem-per-escola-pública
Des de la CUP de Tarragona felicitem el grup de sis veïns de Boscos de Tarragona que han aturat el projecte de licitació d’un centre d’ensenyament privat en llengua anglesa que està previst que s’instal·li al carrer Joan Lamote de Grignon de Florimar.

Des de la CUP, defensem que no s’hauria de construir un centre privat en terrenys municipals, els quals passarien a tenir un ús allunyat dels interessos generals i supeditats als guanys d’una entitat privada. A més, la finca, d’11.853 metres quadrats, seria cedida a canvi d’un cànon anual de només 13.079 euros. No es pot permetre que això passi en una ciutat com Tarragona, que fa molt pocs anys ha assistit al tancament d’escoles com l’Olga Xirinacs i on encara avui hi ha mancances greus de places públiques en llars d’infants.

La defensa de l’ensenyament públic és un dels principis rectors del programa de la CUP i el patrocini de centres educatius com aquest se situa a les antípodes d’aquesta defensa. És per això i per tal de tenir més informació al respecte, que des de la CUP s’ha demanat una reunió amb el tinent d’alcalde de Serveis Centrals, Hisenda i Guàrdia Urbana, Pau Pérez.

Tarragona, Països catalans

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!