Prendre la paraula

jordimartifont

28 de juny de 2015
0 comentaris

La CUP amb les lluites dels treballadors i les treballadores del Camp de Tarragona

emte

La CUP de Tarragona donarà suport al llarg de la setmana als treballadors i treballadores que duen a terme dues lluites contra la precarització laboral que tenen lloc a grans empreses de les nostres comarques: EMTE Service i Port Aventura.

Demà a primera hora, just abans de la sessió plenària extraordinària que tindrà lloc a l’Ajuntament, la Consellera Laia Estrada i el Conseller Jordi Martí Font, seran presents a les portes d’EMTE, amb els treballadors que començaran la vaga. I el proper dissabte 4 de juliol, ambdós consellers de la candidatura independentista faran costat als treballadors i treballadores de Port Aventura, que també engegaran una vaga aquell mateix dia.

Estrada ha destacat que «ens trobem davant d’una ofensiva brutal contra els drets més elementals de la classe treballadora, emparada per la darrera reforma laboral, i ambdues vagues són una resposta no només necessària sinó imprescindible». La regidora de la CUP considera que totes les forces polítiques d’esquerres «o que diuen defensar els drets de les classes populars, han d’estar a l’alçada de les circumstàncies i donar màxim suport, per tants mitjans com calgui, a aquestes lluites».

Martí, per la seva banda, ha recordat que l’Alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha signat un conveni amb COMSAEMTE per als Jocs Mediterranis de 2017. El regidor ha emfatitzat que més enllà que la CUP rebutgi aquests jocs «cal que els convenis que signi el nostre Ajuntament, siguin amb empreses que creïn llocs de treball amb condicions i salaris dignes». Martí remarcava així la denúncia que feien els treballadors d’EMTE, afegint que «els acords amb empreses s’han de fer tenint en compte el respecte dels drets i la dignitat dels treballadors, i no només de cara a facilitar que aquestes facin el seu agost».

Candidatura d’Unitat Popular (CUP)

Tarragona, Països Catalans, 28 de juny de 2014

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!