Prendre la paraula

jordimartifont

28 de maig de 2015
0 comentaris

La CUP de Tarragona contra la visita d’un vaixell de guerra especialitzat a perseguir persones pobres expulsades de casa seva

Infanta_Elena_(P-76)_080416-N-9855D-116

Des de la CUP de Tarragona rebutgem la visita a la nostra ciutat del patruller de l’Armada espanyola Infanta Elena, que es troba participant en uns anomenats “exercicis de seguretat marítima MARSEC 15” en aigües del mar Mediterrani. Aquest vaixell de guerra té previst realitzar escala en el Port de Tarragona els dies 27, 28 i 29 de maig i realitzar una jornada de portes obertes el dijous 28.

Aquest vaixell de guerra es dedica al que, segons l’exèrcit espanyol, és la vigilància marítima i “la lluita contra la immigració il·legal”. La Mediterrània és un gran cementiri de persones que, obligades per la pobresa extrema o la guerra, són empesos a marxar de casa seva a la recerca d’una vida millor en embarcacions precàries que acaben sovint afonades. Allò que necessiten les persones expulsades de casa seva a l’Àfrica són vaixells de Salvament Marítim, no vaixells de guerra.

Tarragona ha de ser ciutat de pau, solidària i internacionalista. No admetem que al nostre port s’hi trobin vaixells de guerra i menys vaixells de guerra que facin “demostracions” davant de la societat civil local. Fora vaixells de guerra del Port de Tarragona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!