Prendre la paraula

jordimartifont

27 d'abril de 2015
0 comentaris

Dimarts 28, a parlar de pedagogia llibertària a les I Jornades d’Educació de l’Assemblea de la Facultat d’Educació de la URV

INTERNET
Demà 28 d’abril, a les 5 de la tarda, em toca fer una xerrada sobre “La pedagogia llibertària” a les I Jornades d’Educació. L’educació a motor de canvi social a la Facultat de Pedagogia de la URV al Campus Sescelades. Si en volue més informació llegiu a continuació:

“L’Assemblea de la Facultat d’Educació i Psicologia de la URV organitza les primeres jornades d’educació al Campus Sescelades de la Universitat Rovira i Virgili (URV)

L’Assemblea s’ha constituït recentment i està conformada per estudiants dels graus d’educació i psicologia de la Urv. Aquesta té dos grans objectius: per una banda, representar els i les estudiants de la facultat per donar resposta a les seves queixes i dubtes i, per altra banda, fer tot el possible per dignificar l’educació. És per aquest segon motiu que l’assemblea organitza aquestes jornades.

Les jornades porten per títol “L’educació com a motor de canvi” i tindran lloc els dies 27 i 28 d’abril a la Facultat de Psicologia i Educació de la URV, Campus Sescelades (Tarragona). En aquestes hi participaran diferents ponents, entre els quals es troben Sicar, que treballa contra l’explotació sexual de les dones, XELL, coordinadora d’escoles lliures, que ens explicaran, des de la seva experiència,nles seves tasques educatives i d’altres professionals de les diferents etapes educatives .

Totes les persones interessades, estudiants o no, s’hi poden inscriure o demanar més informació a través de l’adreça de correu electrònic: assemblea.educacio.urv@gmail.com.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!