Prendre la paraula

jordimartifont

29 de març de 2015
0 comentaris

Dilluns 30, redacció pública del programa de la CUP de Tarragona

programafoto
La CUP de Tarragona encara la recta final en l’elaboració dels programa participatiu i electoral amb una redacció oberta del programa electoral el 30 de març a les 19h. al local de l’ Ustec

La CUP de Tarragona encara la recta final de l’elaboració del programa electoral de cara a les eleccions municipals del 24 de maig amb una jornada pública de redacció el proper dia 30 de març a les 19h al local de l’ USTEC, després que les aportacions de totes les jornades hagin estat incorporades.

La candidatura independentista emfatitza que l’elaboració del programa va iniciar-se amb la Crida Popular Municipalista (CPM) realitzada el passat mes d’octubre, en la que es va fer una diagnosi sectorial de la ciutat i es van llençar tota una sèrie de propostes relacionades amb aquesta.

Durant el darrer mes de març la CUP ha dut a terme vuit jornades participatives de programa (feminisme i alliberament sexual, model urbà i mobilitat, cultura popular i lleure, alliberament nacional i llengua, desigualtat i exclusió social, economia social i solidària, medi ambient i model energètic i, per últim, radicalitat democràtica) que han servit per complementar el programa marc de la CUP i les propostes que van sorgir a la CPM. Les jornades han comptat amb la participació de més de 200 persones, algunes de les quals hi han assistit en representanció d’una trentena d’entitats i organitzacions.

Després d’unificar les propostes i anàlisis de la CPM, les jornades obertes i el programa marc, el proper pas de la candidatura anticapitalista serà la redacció pública del programa el dia 30 de març, que servirà perquè les persones que han participat a les jornades puguin fer aportacions finals al redactat del programa.

Per últim, la CUP de Tarragona farà públics els punts més importants del programa el proper 8 d’abril, en una roda de premsa, i convocarà una assemblea oberta el dia 9 d’abril per a militants, col·laboradores i simpatitzants de la candidatura al Jardí del Cafè Teatre Metropol per a l’aprovació final del programa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!