Prendre la paraula

jordimartifont

2 de març de 2015
0 comentaris

La CUP de Tarragona comença les jornades obertes per a configurar el programa electoral

cuptgnmunicipals
La Candidatura d’Unitat Popular, tal i com va ja va anunciar a l’assemblea oberta del passat 20 de febrer, durà a terme al llarg d’aquest mes de març un seguit de jornades temàtiques per a configurar el programa per a les eleccions municipals del 2015, emprant una metodologia participativa.
La CUP de Tarragona considera que “el programa electoral ha de configurar-se per al poble i des del poble”, és per això que tot i que les jornades són obertes a tothom que hi vulgui participar, a cada trobada hi convidaran expressament a entitats o persones que han treballat cada temàtica.
En total, hi haurà vuit jornades programàtiques, dues per setmana. Aquesta setmana tindran lloc les jornades sobre “feminisme i alliberament sexual” i sobre “model urbà i mobilitat”, el 3 i 5 de març, respectivament.

Tenint en compte que aquesta és la setmana en la que es commemora el Dia Internacional de la Dona Treballadora, la candidatura independentista ha considerat interessant obrir aquest cicle de jornades amb la que es centra en aquesta temàtica. Així, el dimarts 3 de març al Casal Popular Sageta de Foc, membres de col·lectius com Cau de Llunes (AFRT) i H2O, així com membres que havien participat del col·lectiu Brot Bord, “activistes que porten anys fent una tasca important en la igualtat de gènere i l’alliberament LGTBI”, hi duran la seva visió particular sobre com traslladar les seves reivindicacions en clau propositiva i municipalista.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!