Prendre la paraula

jordimartifont

16 de desembre de 2014
0 comentaris

Els terroristes ens volen atemorir amb “terroristes anarquistes”

aaaaaaaaaaa

“Terrorisme anarquista”, expliquen les notes de premsa dels Mossos i de la Guardia Civil. “Terrorisme anarquista” criden els titulars de la premsa a la tele, ràdio i Internet, i demà als diaris. “Terrorisme anarquista” repeteixen els lloros repetidors de mentides. “Terrorisme anarquista” diuen els botiguers mentre tornen el canvi a qui compra uns gramets de pernil dolç. “Terrorisme anarquista” assegura qui no té feina i el gat pentina…

I sense bombes, sense atemptats, sense atracaments, sense extorsions, sense decapitacions, sense tortures, sense fer por ni menys encara terror, els anarquistes som qualificats de terroristes pel sol fet de ser anarquistes. No calen proves, ni imatges, ni declaracions. Ara bé, si en calen per convèncer els que dubten que els anarquistes provoquem terror no patiu que ja apareixeran. Atemptats que ningú va veure però hi van ser, cartells amb calaveres i punxes i martells i ferros, alguna bombona de butà, un escopetí, llibres i més llibres, cartells i sobretot llibres, i ja tenim el “comando” anarquista relacionat amb anarquistes d’arreu del món que el que volia era menjar-se la bona gent ben guisada en una olla gran i fumejant.

Els “terroristes anarquistes” són la nova excusa dels “terrioristes” sense qualificatiu. La nova excusa dels amos, dels burgesos, dels capitalistes, per no ser assenyalats ni qualificats ells mateixos com a terroristes, que és el que són. Perquè qui provoca el terror en milers de persones obrint el cap a qui es posa per davant i si se’l fotografia mentre ho fa el fotògraf ha de pagar 30.000 euros es veu que és un “àngel custodi” i no un “terrorista”, perquè qui fa fora de casa seva centenars de milers de persones per embutxacar-se diners i més diners tampoc és un “terrorista” sinó un “inversor” o un “promotor immobiliari” o directament un “banc”, imprescindible per a la nostra societat, perquè qui fabrica bombes i míssils que esventren milions de persones humanes per folrar-se amb qualsevol guerra no és un “terrorista” sinó un “empresari que dóna feina”, perquè qui fa patir milers i milers dels nostres deixant-los sense cobertura mèdica no és un “terrorista” sinó un “retallador”… com a molt.

I en canvi, qui es planta i diu que el poder cal dissoldre’l perquè si no ho fem ens convertirà en pols a la resta és un “terrorista” perquè és un anarquista. No calen bombes, no calen atemptats, no cal terror. S’és terrorista si ho decideixen els Mossos o la Guardia Civil i ho escampa la premsa del règim que és gairebé tota.

Massa cops al llarg de la historia els i les anarquistes hem patir acusacions de “terroristes”: la Mano Negra, el Procés de Montjuïc, el cas Scala… i cada un d’aquests cops els “terroristes anarquistes” ha coincidit que eren, ves quina gràcia, policies o “terroristes” pagats per la policia. I cada cop que els amos veuen que se’ls escapa el ramat de les mans creen “terroristes anarquistes” i intenten així impedir el rearmament -AMB IDEES- de qui no accepta ser ramat. Aquets cop no és diferent. Atents al botí “terrorista” organitzat pels “terroristes” que cobren de l’Estat per fer-nos por quan no cobre per obrir-nos el cap. Però la por, definitivament, ha canviat de costat i qui es cregui el terror el provoquen els anarquistes i no els capitalistes que mai no són “terroristes” ni a la tele ni en boca de les autoritats té un greu problema. Primer perquè no entèn res i segon perquè el següent “terrorista” que l’Estat assenyalarà segur que será ella. O ell.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!