Les aigües turbulentes

Bloc personal de Jordi Casadevall Camps

8 de juliol de 2008
0 comentaris

Anima’t, candidata al Premi El Balcó – Tarragoní de l’Any

Òmnium Cultural del Tarragonès convoca novament el Premi El Balcó – Tarragoní de l’Any. Segons les bases, es tracta d’homenatjar una persona física o jurídica que s’hagi destacat per la seva activitat social, cultural, esportiva, política, etc. a Tarragona o a la seva comarca. Hereu del Premi Tarragoní Fidel, instituït el 1978, l’han rebut personatges tant coneguts com Olga Xirinacs, l’alpinista Òscar Cadiach o Eudald Carbonell i associacions com el Nàstic, la Coral L’Àncora o el grup musical Els Pets.

Un jurat escull la persona o associació, a partir de les propostes que se li facin. Enguany he proposat l’associació Anima’t – Tarragona Cultura Contemporània. Es tracta d’un grup molt dinàmic que des del 1994 desenvolupa una activitat certament encomiable (vist el panorama) de difusió cultural. Els seus objectius són (transcric de la seva web) dotar al Camp de Tarragona d’una programació estable de cultura contemporània i ajudar a canviar els hàbits de consum cultural, fomentant una cultura menys estandarditzada. En efecte, grups musicals o pel·lícules que no tindrien un lloc a les nostres comarques per la lògica implacable del mercat, el tenen gràcies a aquesta associació.

Qui vulgui, com jo, que Anima’t obtingui aquest merescut homenatge, primer ha de fer la proposta a Òmnium Cultural del Tarragonès, Rambla Nova, 12, Tarragona. Teniu temps fins el 31 d’agost.

[Aquest apunt el dedico a la memòria d’Àngel, que ahir ens va deixar]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!