Les aigües turbulentes

Bloc personal de Jordi Casadevall Camps

30 de març de 2008
1 comentari

Volant amb Chuck Berry

Aquest bloc serveix, entre altres coses, per deixar constància d’anècdotes personals, sense importància per als altres però molt significatives per a mi, pel que tenen de singular.

Avui toca explicar als seguidors de Les aigües turbulentes que el passat dijous, en el mateix avió que em portava a Gran Canària hi viatjava Chuck Berry. Per als qui no sàpiguen qui és diré que es tracta d’un veterà cantant de rock californià, de vuitant-i-tants anys, que segueix al peu del canó. A l’arribar a l’aeroport em va cridar l’atenció que ell i els seus acompanyants fossin objecte de fotos i filmacions, i vaig deduir que es tractava d’algú més important que jo… Divendres va actuar a Telde i, gràcies a la premsa local, em vaig assabentar de que aquell venerable negre tocat amb una gorra de mariner que deambulava per l’avió i que en terra rebia atenció mediàtica era Chuck Berry, nom que em sonava però de qui desconeixia el seu aspecte físic i el seu estil musical.

Doncs ara ja sé qui és perquè hem volat junts…

  1. Es curiós com canviaria el significat d’aquest viatge per a mi. Poder compartir avió amb aquest mite! Un somni!

    Més que “un veterà cantant de rock californià”, es pot dir que Chuck Berry és el pare, més aviat l’avi, del rock and roll amb tota la seva puresa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!