Les aigües turbulentes

Bloc personal de Jordi Casadevall Camps

6 d'abril de 2007
0 comentaris

S’acaben els entreteniments de Setmana Santa (tothom és fora)

El govern de la Generalitat vol que els catalans siguem feliços. Fins aquí molt bé. Però a més a més vol saber què és oficialment la felicitat i acumula informes i comissions per esbrinar-ho. Què tal la següent pluja d’idees?: sobirania – independència – gestió dels nostre recursos – eficacia en la gestió dels recursos públics – polítiques socials – millora de les infraestructures – inversions en coneixement, recerca i innovació – cohesió nacional… Ja veuran com amb escoles de qualitat, ferrocarrils com Déu mana i progrés sostingut de l’economia, els ciutadans serem més feliços. Aquesta informació (aquest sí) és gratuïta.

***

Retencions a les carreteres catalanes -i les no catalanes- a l’inici de Setmana Santa. L’home és aquell animal que ensopega no una, sinó dues, tres, quatre, cinc, sis, set… (quants anys fa que es va inventar l’automòbil) vegades.

***

Ucraïna enviarà al festival d’Eurovisió un popular drag del país, amb una cançó que sembla (sembla) que digui alguna cosa contra Rússia. Les queixes de sectors ucraïnesos nacionalistes reaccionaris (dos termes no incompatibles) s’han unit a les dels russos ídem ídem, i ja han creat el xup-xup que es monta cada any al voltant d’aquest festival especialista en auto-parodiar-se. La qüestió és que s’en parli, però tal dia farà un any.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!