Les aigües turbulentes

Bloc personal de Jordi Casadevall Camps

4 d'abril de 2007
0 comentaris

Segueix la Setmana Santa entretinguda

Keith Richards, aquell cantant dels Rolling Stones amb la cara de depravat, confessa haver esnifat les cendres del seu senyor pare. Segur que s’ha restablert de la caiguda del cocoter?

***

Paris Hilton, la dilapidadora hereva de l’imperi hoteler del mateix nom, ha estat elegida "la dona més tonta dels Estats Units". Vas per bon camí, guapa.

***

A Catalunya, una nova llei d’espectacles intentarà posar ordre a discoteques, "afters" i "raves". Entre les mesures, s’escoltarà l’opinió dels veïns a l’hora de concedir llicències. Però no se’ls tenia en compte fins ara? I el període d’informació pública, què és si no?

***

El fiscal general de l’estat espanyol instarà a la il·legalització del nou partit abertzale perquè tan el nom com els promotors són els mateixos que els de Batasuna, partit al qual vol substituir aquesta nova formació. Que perspicaç! Ha tardat molt a arribar a aquesta conclusió?

***

I l’última, referida a la meva estimada ciutat d’adopció, Tarragona. Resulta que el nou logotip de la ciutat, aprovat per l’Ajuntament, és un plagi (o quasi) del de San Sebastián de los Reyes.  El pitjor és que aquest invent costarà als tarragonins tres vegades més que als habitants del municipi madrileny. D’això se’n diu una bona administració. El mes de maig ens demanaran el vot. Aquí els espero.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!