Les aigües turbulentes

Bloc personal de Jordi Casadevall Camps

2 d'abril de 2007
0 comentaris

Setmana no sé si Santa, però sí entretinguda

Els indocumentats de torn han endegat una campanya de boicot a les botigues de la Cooperativa Abacus. El motiu? Agafeu-vos: venen joguines fabricades a Israel. La informació surt a l’E-notícies d’avui i tots els comentaris dels internautes van en el mateix sentit: anem a comprar a Abacus. Jo també m’hi apunto. Ai, aquests pijo-progres…

***

La Generalitat ha agafat el toro per les banyes (per fi!) en el tema de les subvencions a la Feria de Abril. A partir d’ara passarà la lupa per cada factura, que no es podrà presentar amb dos anys de retard com fins ara, i que haurà de referir-se sempre a activitats culturals. Ja és hora que es perdi la por a segons quins col·lectius, per molt lobbys que siguin.

***

Sembla que el problema de la retirada de repetidors de TV3 al País Valencià podria (PODRIA dic) entrar en vies de solució. Una de les condicions fa referència a allò de que el nom sí fa la cosa (volen censurar l’expressió "País Valencià"). És intolerable que des del poder polític es marquin directrius als professionals de la informació. Diuen que els peperos podrien perdre les eleccions del mes de maig. Serà veritat?

***

I, per acabar, Albert Rivera, líder de Ciutadans, ha estat escollit l’home més sexi de Catalunya a la Fira del Sexe de Manresa. Per molt "polvo" que tingui aquest xic (que el té), voleu dir que no hi ha res millor a la nostra trista i dissortada pàtria?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!