Les aigües turbulentes

Bloc personal de Jordi Casadevall Camps

15 de març de 2007
0 comentaris

Els idus de març

Avui és 15 de març. Compte amb els idus de març! li van advertir els àugurs a Juli Cèsar. Quan va arribar el dia, el seu fill (Tu quoque, fili mihi?) i companyia el van deixar sec.

Què ens estan deixant els idus del 2007? Fem un recompte de notícies:

El Congrés de Diputats ha aprovat una llei d’igualtat d’homes i dones (bé) que consagra les quotes per sexes a les llistes electorals (malament) i als consells d’administració de grans empreses (fatal)

Els jugadors del Barça Oleguer i Thuram donen suport a La Bressola, de Catalunya Nord (fantàstic, i si no fos un mot francès, escauria chapeau!)

Futur incert per a les emissions de TV3 al País Valencià, a l’albur d’uns compromisos de Montilla, quan era ministre de la cosa comunicativa (malament, xe…)

Els funcionaris polonesos (de la Polònia de veritat) estaran obligats a declarar si van tenir res a veure amb els serveis secrets de l’època comunista (malament: us imagineu que això es fes a l’estat espanyol respecte el franquisme?)

Una dona aconsegueix de forma legal morir dignament a un hospital de Granada, després d’un llarg procés amb les hipocresies habituals en aquests casos (bé, tot i que dolorós)

El conseller de la Vicepresidència de la Generalitat de més amunt proposa uns jocs paralímpics de nacions sense estat (ni bé, ni malament: sense comentaris)

Els àugurs moderns tindran molta més feina que a l’època dels romans per fer el pronòstic de tanta dutxa escocesa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!