Són batuts de fruites i verdures, res més, però quan dius a les coneixences: “cada matí em prenc un smoothie per esmorzar”, amb un posat d’estudiada indiferència, quedes com el rei del mambo.
Un smoothie ha de tenir un punt d’exotisme per fer honor a aquest nom: triturar una taronja, una poma, una pastanaga o unes maduixes a la batedora, afegir-hi un iugurt i prou és una vulgaritat. Un smoothie com cal ha contenir papaia, kiwi, coco o alguna espècie exòtica de te. Cal també que tingui un aspecte consistent (cremós o semisòlid) i un color ben peculiar, indefinible, a ser possible que faci joc amb les tovalles o la roba de qui es disposa a consumir el beuratge. Aquesta temporada triomfen els tons remolatxa, groc pàl·lid i verd nena de L’exorcista.
Per últim, és imprescindible que el recipient sigui l’adequat. Res de gots de duralex: copes d’innovador disseny. Ah! es pot prendre amb una palla. Amb una paia, també.
[Imatge: www.celigueta.com]
Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!