Les aigües turbulentes

Bloc personal de Jordi Casadevall Camps

15 d'octubre de 2014
0 comentaris

Tal com raja (9-N), continuació

El ministre de Justícia es mirarà amb lupa la nova consulta del 9-N. La vicepresidenta espanyola va dir que si les paperetes diuen el mateix (és a dir, que inclouen aquella temuda paraula que comença per i) hi haurà conseqüències. Un altre polític mesetari ja parla de frau de llei. Avui mateix, aquell animal de les caniques, conegut com MAR, ha dit que a Mas “li caldria un afusellament”. I el que vindrà encara. Voleu nous arguments a favor del 9-N?

Després hi ha gent nostra que posa de volta i mitja el president per haver pres la decisió que ha pres. Discutible com totes però, com més s’analitza més avantatges s’hi troben, si es vol. És possible que ja estigués previst de fa temps. Potser en això consistia allò del vent, les veles i el motor que, almenys un servidor, no vaig acabar d’entendre bé. És obvi que el paquet de la llei de consultes i la convocatòria primigènia serien carn de tribunal al minut u de la primera part, i així ha estat, però és que era això el que volíem, no? Que es visualitzés ben a les clares que l’estat espanyol no deixa fer referèndums, ni consultes, ni res de res. Ara es ficaran amb els peus a la galleda, perseguint una pseudo-consulta perfectament legal o bé deixant-la fer amb el risc (per a ells, clar) que surtin milions de paperetes amb un doble sí.

Aquests milions de paperetes ho seran sempre que el foc amic, en forma d’intel·lectuals més o menys coneguts, articulistes de desigual consideració i tropa esbojarrada de xarxa social, deixi de desprestigiar el darrer exercici d’activisme popular massiu titllant-lo de “costellada”, “joc de minyons escoltes” i expressions similars. Serà el darrer que ens tocarà fer, més còmode que passar-se una tarda al sol a Barcelona o enmig d’una carretera suant una samarreta.

Va, que ja li tenim el peu al coll.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!