Les aigües turbulentes

Bloc personal de Jordi Casadevall Camps

9 d'octubre de 2014
13 comentaris

Tots amb Vidal

Nou atac. Ara toca l’estratègia de la por, i la primera peça que pretenen abatre en aquesta singular cacera contra Catalunya, contra les seves institucions i contra el seu futur és el jutge Santiago Vidal. Avui toca fer-li costat. Mentre, els partits sobiranistes tornen a reunir-se (ja no sabem si en públic o en privat, si de forma oficial o no): encara no tenen clar què s’ha de fer després de les represàlies contra aquest jutge? Què esperen? Que les granotes s’afaitin?

  1. Si, ben resumit: efectivament ja fa vergonya, que la classe política catalana i les institucions catalanes, no reaccionin, per a defensar els seus propis ciutadans, contra els abusos i atropellaments de la maquinària brutal de l’Estat espanyol. I no és d’ara, és de fa molts anys. Això és el més greu. Les agressions i faltes de respecte han estat i són, dissortadament, una tònica general.
    I la no reacció dels nostres dirigents i institucions també.
    Què esperem per a portar cada cas de manca de democràcia, de manca de llibertat d’expressió, de agressions, manca de justícia i de faltes als drets humans, al Parlament i als Tribunals Europeus, i també als tribunals internacionals. Desemmascarem a d’una vegada , aquesta Espanya tant poc democràtica, i tant agressiva, amb aquestes maneres tant totalitàries.
    No es podem permetre el luxe de tolerar cap agressió, començant per aquesta.

    Denunciem-ho allà a on toca, i que el govern català, faci tot el que calgui per no deixar sol i per a protegir legalment, a una gran persona, i un dels més grans juristes, i amb més sensibilitat i tarannà social. Prou impunitat de la totalment manipulada i dirigida, justícia espanyola.

  2. Ara que volen començar a fer rodar caps és quan més cal fer pinya, especialment davant d’una de les castes més corporativistes, encarcarades i impermeables a la democràcies que hi ha a l’Estat espanyol : la casta judicial.

  3. El Santiago Vidal, digne exemple del que hauria de ser la justícia. Altres justícies no són altra cosa que una caricatura.
    Gràcies, jutge Vidal

  4. En aquest país vehi que es Espanya, tot va al reves de qualsevol altre país democràtic de Europa.
    Aquí no ens deixen votar el 9N, perquè el papissot d’en Rajoy diu “NO QUIERO”
    Els delinqüents estan anys i anys al carrer, lliures, mentre els jutges son foragitats de la seva feina.
    Les empreses de l’Ibex fan negocis rodons, com el de Florentino Perez em la planta Castor. Els guanys d’altres, son particulars d’aquestes, mentre que les pèrdues son socialitzades pels governs del PP.
    Els malalts de l’ebola son portats a Madrid, en unes instal·lacions, que no son les adequades, mentre que el hospital, que si ho estava, el tanquen i el transformen en un geriàtric.
    Es fan carreteres, autovies i autopistes, on no toca, i on no hi ha quasi transit, mentre que el Corredor Mediterrani, que es vital per al desenvolupament de l’àrea, es bàsic per les industries, àdhuc en comunitats que mana el PP!!!
    En fi, a Espanya, res no es com cal que sigui, tot es improvisat i l’únic raonable els ve manat per la Merkel i/o la CE.
    Espanya no te solució, cal marxar cagant llets!!
    En un moment o l’altre caldrà trencar la suposada “legalitat espanyola” i abraçar la legitimitat catalana.

  5. Es indignant, pero no m’extranya.
    Estan acostumats a manipular als magistrats espanyols, deixant ben clar que a Espanya la divisió de poders no existeix, i clar, saber com pensa el jutge Santiago Vidal, que es un honor per nosaltres, els hi deu sembla intolerable.
    Espero que el govern i les institucions catalanes no li girin l’esquena. Gràcies per la seva professionalitat i feina ben feta.
    TOTS AMB EN SANTIAGO VIDAL

  6. No hi podria estar més d’acord, en tot, i sobretot en que cal marxar cagant llets, perquè Ejspaña com deia un tal Bono, és una vaixell que fa aigües i se’n va cap al fons de l’oceà, i si no en sortim a temps, farem glu-glu-glu a dins B-(

  7. Tots som Santi Vidal !!, desde Girona,la familia está amb tu ,tu sí que que ets el nostre jutge,Endavant Santi, no podrán ni amb tu ni amb nosaltres!

  8. Permetre qualsevol tipus de represàlia contre el Jutge Santiago Vidal és obrir la porta a una caçera de bruixes, intolerable i indignant. No es pot permetre de cap de les maneres. Tots ho hauríem de denunciar: partits polítics, premsa i ciutadans normals i corrents.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!