Les aigües turbulentes

Bloc personal de Jordi Casadevall Camps

8 de novembre de 2012
0 comentaris

Comença de nou l’espectacle

Aquesta mitjanit torna el festival de cartells, promeses, declaracions i minutatges televisius. El circ polític esclata aquests quinze dies amb tot el seu potencial d’equilibristes, mags, domadors i pallassos. Sobretot pallassos, donant-se falses bufetades l’un a l’altre abans de tocar el saxofon. Així veiem la campanya gent com jo, que tenim les idees mínimament clares i per tant no necessitem que ens diguin a qui hem de votar: la veiem com un espectacle relativament planer (quinze dies passen volant, ja ho veureu) i que té el seu interès si es sap trobar. A això dedicaré el bloc les dues properes setmanes, com ja he fet en anteriors ocasions: a aguditzar la vista i l’oïda al meu voltant, a comentar la jugada i a fer els meus particulars retrats de la fauna i flora de les diferents llistes.

També publicitaré els actes electorals de Solidaritat Catalana per la Independència, la formació que, crec jo, millor sintetitza els dos projectes que més urgentment necessita Catalunya per sortir de la seva crisi política, econòmica i social: la independència i la regeneració democràtica.

AGENDA ELECTORAL

Dijous, 8 de novembre, 23:45
A la Rambla Nova de Tarragona, encartellada-inici de la campanya electoral.

Dissabte, 10 de novembre, 12:00
A Cal Maiam, de Torredembarra (c. Santa Rosalia, 38), acte electoral amb Alfons López Tena, Núria Cadenes i Albert Pereira.

Dissabte, 10 de novembre, 18:00
A la Biblioteca Popular de Valls (Passeig dels Caputxins, 18), acte electoral amb Alfons López Tena, Núria Cadenes i Albert Pereira.

Dissabte, 10 de novembre, 20:30
A l’Orfeó Reusenc, de Reus (c. Sant Llorenç, 14), acte electoral amb Alfons López Tena, Núria Cadenes i Albert Pereira.

[Imatge: www.ciutatoci.com]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!