Les aigües turbulentes

Bloc personal de Jordi Casadevall Camps

28 d'agost de 2010
0 comentaris

Amb Jan Laporta i Anna Arqué

Aquest matí he assistit a una sessió organitzativa interna de Solidaritat Catalana. En el transcurs de l’acte, he tingut l’oportunitat de saludar i conversar de manera distesa amb Joan Laporta. Lluint bronzejat ressaltat per una camisa blanca i un somriure marca de la casa, Laporta ha trencat el gel interessant-se per les polèmiques territorials Tarragona-Reus, per entrar després en temes més importants i que no revelaré aquí, per acabar donant ànims a la feina que se’ns gira a tots plegats. M’ha transmès optimisme i vitalitat.

Optimisme i vitalitat que han continuat unes hores després, quan hem tingut l’oportunitat també de tenir un ampli canvi d’impressions amb Anna Arqué, peça bàsica del procés de consultes populars i ara decidida apostant pel projecte Solidaritat Catalana. Ens ha fet cinc cèntims del pa que s’hi dóna en el complicat món de l’independentisme. És una perfecta public relations (s’ocupa de les relacions institucionals de la coalició), mirada lluminosa i somriure franc. Una mena de Judit Mascó amb algun quilet de menys, que ja recuperarà.

A Catalunya fa massa anys que semblem pamploniques el darrer dia de Sant Fermí (pobre de mi, pobre de mi…). És hora de posar una altra cara al futur del país. Jan, Anna i molts més ens ensenyen com.

AGENDA SOLIDARITAT CATALANA

Dimecres, 1 de setembre, 20 hores. Presentació de SC a Reus, amb la presència de Joan Laporta, Alfons López Tena i Uriel Bertran. Al Teatre Bartrina.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!