Les aigües turbulentes

Bloc personal de Jordi Casadevall Camps

24 de juny de 2010
0 comentaris

Cita amb el president

Amb un dia de diferència, dues notícies internacionals que tenen molt paral·lelisme. El president Obama ha cridat a capítol el cap militar de les tropes nord-americanes a Afganistan, McCrystal, perquè donés explicacions sobre les improcedents declaracions d’aquest a una revista. Mitja hora de reunió després, el general en sortia destituït. Unes hores més tard, ha estat el president Sarkozy qui ha volgut conèixer en primera persona els detalls que han rodejat la pobra actuació de la selecció francesa de futbol, tot convocatn al seu despatx Thierri Henry. Coneixent el caràcter de Monsieur le President no és difícil endevinar que la situació no ha estat còmoda per l’encara jugador del Barça.

No és que siguin situacions idèntiques, però ens mostren en ambdós casos a polítics que agafen el toro per les banyes i intentar solucionar directament i immediatament les disfuncions que apareixen en els països que tenen encomenat gestionar. Què haguessin fet els capitostos d’aquí? I els d’allà (vull dir de Madrid)? Rectifico la pregunta: què no haguessin fet?

[Avui és jornada de dol a Catalunya. Aquest bloc no pot ser aliè a tot allò que fa referència al transport públic. Tampoc al trist accident d’aquesta nit a Castelldefels, i per això expresso el meu condol com tinc per costum: no il·lustrant l’apunt]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!