Les aigües turbulentes

Bloc personal de Jordi Casadevall Camps

10 de gener de 2010
0 comentaris

“It’s complicated” (“No és tan fàcil”)

Una parella, divorciada de fa anys, es tornen a liar. Emmig de l’embolic, els seus tres fills ja adults, la segona dona d’ell (molt més jove, amb qui té un quart fill) i un altre divorciat que s’encaterina d’ella, a banda de les amigues de la protagonista. Es tracta d’una comèdia romàntica digerible però també oblidable, amb alguns moments divertits. Hi contribueixen, sens dubte, els tres protagonistes, actors ja veterans: Meryl Streep, per qui passen prou bé els anys, Alec Baldwin, amb alguns quilos de més, i Steve Martin, protagonista en el seu moment del remake d’El pare de la núvia

Moment culminant de la pel·lícula: quan Meryl Streep, referint-se a l’aventura que ha tingut amb el seu ex, diu a les amigues amb complicitat: “sóc una mica putarrot!”. Elles s’afanyen a interrogar-la sobre tots els detalls, és clar.

Que ningú hi busqui reflexions profundes sobre el divorci, els triangles amorosos o les segones oportunitats. Tot és molt més senzill: una comedieta per passar l’estona, tampoc tant dolenta com han dit algunes crítiques.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!