Les aigües turbulentes

Bloc personal de Jordi Casadevall Camps

9 de desembre de 2009
0 comentaris

“Almenys no és Nadal” a Tarragona

Aquest cap de setmana, representació d’Almenys no és Nadal, de Carles Alberola, al Teatre Metropol de Tarragona. Amb Isabel Sans, Menuda Tapias, Pere Navarro i Cristina Casanova. Assessorament artístic: Oriol Grau.

Sofia i Encarna, dues velles que fa anys que comparteixen habitació en una residència per a la gent gran, viuen les seves vides amb absoluta normalitat, però també amb la secreta amargor de saber-se completament inútils per als altres, per als de fora. Trono Villegas torna als escenaris, i ho fa amb una de les obres de més èxit de Carles Alberola, Almenys no és Nadal.

Aquesta tragicomèdia fa una reflexió profunda i irònica, amb grans dosis d’humor i de tendresa, sobre el que eufemísticament anomenem “tercera edat”. El Col·lectiu de Teatre Necessari Trono Villegas torna amb Isabel Sans -la tieta Lurdes del mític Malalts de tele-, Menuda Tapias, Pere Navarro i Cristina Casanova.

[Representacions al Teatre Metropol de Tarragona: divendres 11 de desembre, a les 21,30 h, i dissabte 12 de desembre, a les 19 h]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!