Les aigües turbulentes

Bloc personal de Jordi Casadevall Camps

10 de novembre de 2009
0 comentaris

40 anys de l’Agrupament Escolta Alverna

Programa d’actes amb motiu del 40è aniversari de l’Agrupament Escolta Alverna 

* Presentació del llibre “Hi havia una vegada… l’Alverna” (dia 13 de novembre a les 19h a l’antiga Facultat de Lletres a la Plaça Imperial Tàrraco). La presentació serà a càrrec d’un antic membre de l’agrupament i contarà amb la presència dels escriptors Arcadi Cornadó i Llívia Palliso i la il·lustradora Rat Mas.

* Exposició: s’iniciarà el dia 13 de Novembre i romandrà al vestíbul de l’antiga Facultat de Lletres a la Plaça Imperial Tàrraco fins el dia 20. El que pretenem amb aquesta exposició és endinsar-vos en el món de l’Alverna: la seva història, com es treballa i què s’hi fa, petites curiositats, etc. Està oberta a tothom, tan petits com grans, i per a gent tant de dins de l’escoltisme com de fora.

* Fira del 40è: es realitzarà el dia 14 de Novembre a la Plaça de les Cols i el Pla de la Seu de 16h30 a 19h. Hi podrem trobar diferents activitats i tallers preparats pels nois i nois de l’agrupament així com un petit refrigeri per berenar. L’activitat compartirà espai amb “Surt al carrer” que organitza l’Ajuntament de Tarragona

* Gran Sopar de Gala: es durà a terme el 14 de Novembre al Refugi de Costa 1, a les 21h. Intentarem aplegar al major nombre d’antics membres i a amics de l’agrupament per cel·lebrar conjuntament els 40 anys de l’entitat tot bufant les espelmes pertinents. També comptarem amb la presència de la mítica Burla, grup d’animació que va néixer a l’Alverna.

* Xerrada: el divendres, 20 de Novembre a les 19h00 a l’antiga Facultat de Lletres es durà a terme la xerrada “L’educació vivencial” amb Pau López. En Pau ens introduïrà en aquest moment i ensi explicarà com es treballa als agrupaments. Es presentaran dues experiències d’escola que treballen amb educació vivencial.

* Caminada pel Gaià: es realitzarà el dia 22 de Novembre. Es tractarà de dues rutes, una de 28 km i l’altre de 8 km, per a que tan petits com a grans hi puguin participar. La sortida serà a les 7h a la Plaça Imperial Tàrraco i la tornada al mateix lloc a les 18h aproximadament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!