Les aigües turbulentes

Bloc personal de Jordi Casadevall Camps

19 d'octubre de 2009
2 comentaris

Nebrera, Carretero… i el missatge que no es vol entendre

Aquest matí la diputada Montserrat Nebrera ha causat baixa del PP i del seu escó. Ja es veia venir i les raons ja les sabíem, però en la roda de premsa les ha tornat a repetir una vegada més. Ha parlat dels seus problemes amb el PP, però també ha parlat de regenerar la vida política, de que els partits deixin de ser meres oficines de col·locació, de que els parlamentaris no siguin uns robots obedients, de que els ciutadans recuperin la confiança en els polítics i de que aquests defensin unes idees per sobre de consignes o d’interessos personals.

Doncs aquest missatge o no s’explica bé o no es vol entendre. Els aparells de tots els partits, principals destinataris, segueixen amb la seva bola. No han tardat gaire a contestar Nebrera, amb argumentacions tant contundents com dir que és de dretes (horror!) o bé que tenia dos expedients disciplinaris oberts (per la seva íntima enemiga Alícia Sánchez-Camacho). Cap autocrítica. Als fòrums d’internet, almenys el que he llegit, també s’hi han colat comentaris del tipus “com que no ha aconseguit cap càrrec, se’n va del partit” o bé “no va saber perdre en el seu moment”. Quin nivell.

El missatge de Nebrera no difereix massa del que proposa Reagrupament (al costat de la independència de Catalunya, molt més llaminer mediàticament). Un missatge que mica a mica anirà quallant i contribuirà a canviar radicalment les maneres de fer de la cosa pública, que prou falta li fa en aquest nostre poble tan i tan sofert.

  1. sincerament, opino que aquesta dona, ha fet el que había de fer, tan si com té raó com sinó en té, ella ha opinat, encara que jo la crec i opino gairebé el mateix, em sembla una de les persones que va amb la veritat per la cara, perquè de coses que s’ han arribat a dir dels polítics… Aquesta dóna ha sigut una dels cents de polítics que hi ha aquí a espanya, que ha tingut la valentia i la sinceritat d’ expressar el que sentia, els comentaris e critiques que ha rebut segons la situació com per exemple:
    que ho ha dit:
    “com que no ha aconseguit cap càrrec, se’n va del partit” o bé “no va saber perdre en el seu moment”
    jo penso, que la persona que ho ha escrit, es que o bé no sap del que estaba parlant o bé ho ha fet per entretenir-se.
    No tinc res mes a dir.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!