Les aigües turbulentes

Bloc personal de Jordi Casadevall Camps

3 de juny de 2009
0 comentaris

Carrers de Tarragona: Gasòmetre

Carrer que va de les places de la Mitja Lluna a la de Ponent. Segons el diccionari de l’Institut d’Estudis Catalans, Gasòmetre és (1) un aparell per a mesurar el volum d’un gas, i (2) un dipòsit on s’emmagatzema un gas. De manera que no està dedicat a cap glòria nacional sinó a una vulgar instal·lació industrial.

Què hi ha d’interès en aquest carrer? Doncs tres llocs a tenir ben presents: la Biblioteca Pública “Provincial” (a la foto), la llibreria La Capona, d’intensa vida cultural i molt ben portada per l’amic Pitu Rovira, i el restaurant Bar Quet, igualment ben portat pel David i d’obligada visita per a tots els amants dels arrossos (per exemple, jo).

Trobarem també botigues per a totes les edats: per als més joves, Dándole (roba i complements hip-hop i similars), per a la mitjana edat, Stephanos (roba no barata però bona i molt ben venuda) i per a la gent gran, Mundo Abuelo (crosses, cadires de rodes, telèfons amb tecles grosses…).

Finalment, en un dels portals ens crida l’atenció una placa amb l’ONG Andando Sin Fronteras. Algú en sap res d’ella? A què es dedica? Qui n’és soci? Misteri…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!