Les aigües turbulentes

Bloc personal de Jordi Casadevall Camps

31 d'octubre de 2008
0 comentaris

Benvinguts, Mossos

Demà es despleguen els Mossos a les comarques del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre i completen així un procés que ha durat bastants anys de substitució en la tasca de garantir la seguretat ciutadana i l’exercici de les llibertats a Catalunya. Que siguin benvinguts i que sàpiguen estar a l’alçada de les circumstàncies. Obstacles no els en faltaran, des de la maldestra direcció política del Cos fins als mitjans de comunicació, delerosos de fer sang amb el més nimi dels incidents, passant pels que enyoraran la Guàrdia Civil i la Policia dita Nacional.

Doncs que no plorin perquè continuen aquí. Seguirem trobant-los a les duanes, a les oficines del DNI i a molts altres llocs. A Espanya ja es van cuidar prou en el seu moment de que, també en els cossos policials, tot quedés atado y bien atado. Per a ells, les cireres (remanades) i per a nosaltres, els marrons, i no precisament glacés.

No menystinguem, però, el canvi en positiu que suposa tenir un cos policial nostre dirigit per nosaltres. Una important eina d’estat, tal i com no es cansa de repetir Miquel Sellarès, pare de la criatura, cada vegada que té ocasió de parlar-ne públicament. Sapiguem interioritzar aquesta idea.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!