Classe del Vampir

Escola Cooperativa El Puig

21 de novembre de 2006
Sense categoria
12 comentaris

ELS DRETS DELS INFANTS

El dia 20 de novembre va ser el dia dels drets dels infants, vam parlar de què era un dret i dels que teníem.

 

Primer els vam llegir sols tots els drets dels infants i després ho vam fer entre tots i donant les nostres opinions, vam comprovar que no tots els drets es complien com ara: el  que tenim dret d’anar a l’escola, també el de tenir una família digne que ens cuidi, el de no ser esclavitzats i no treballar fins els 16 anys etc…

Però també vam veure alguns deures que teníem i que no els compliem massa: ajudar a fer feines de casa, de fer els deures i ajudar persones grans o amb algun problema físic o psíquic.

Vam arribar a la conclusió que som dels pocs nens al món que tenim tots els drets que hi havien escrits de manera que tenim molta sort i que no ens podem queixar.

Què en penseu vosaltres?

  1. Jo trobo que tenim molta sort i tots aquells drets de la llista els compliem al nostre país i que hi ha gent d’altres paísos que no els compleixen i per això està esclavitzats a fer pilotes i bambes de marques esportives.

  2. Hola nois i noies!

    Jo penso que durant la nostre etapa de la vida, de ser petits (o no tant petits), s’han de respectar els drets dels nens i les nenes, penso que cal disfrutar d’aquesta etapa, i jugar, aprendre (per tant, anar a l’escola),  ajudar i no deixar de passar-nos-ho bé; que ja arribarà el moment de quant siguem grans i haver de treballar!!!…

    Ondia! sembla que ens vulguin donar pressa per créixer i fer-nos grans… Sort que el nostre país és un bon exemple en comparació… Bufa, que bé!!!

    Jo com que estic d’acord amb això dels drets humans, faria el que fos perquè no passes, per desgràcia jo, no hi puc fer res…

    Adéu i fins un altre! Arreveure! Fins aviat!

  3. Hola sóc la Marysia!

    A mi m’agradaria que tots els drets és poguessin complir en tots els paissos.sobretot els de que no poden ser esclavitzats, que no podem treballar amb menys de 16 anys, d’anar a l’escola etc…

    A part m’agrada molt poder dir que jo tinc tots els drets i que sigui veritat.

    Marysia

  4. HOLA NOIS!!!
    M’AGRADARIA QUE TOTS ELS NENS POGUESSIN COMPLIR TOTES AQUESTS DRETS, A PART QUE MOLTS NENS DEL MÓN NO PUGIN.
    QUE NO SIGUIN MAL TRACTATS, PERÒ AMB FAMÌLIA QUE ELS CUIDI I ELS ESTIMI.
    ADÈU!!!

  5. A mi m’agradaria que tots els nens de altres països ,poguessin complir tots els drets.

    Crec  que  algun  dia podrà ser  així i que els seus drets es compliran!!!com tenir una casa i créixer sa, una família que el cuidin molt be i se’l estimin.

    Jo no puc fer res per ajudar-los ,però si pogués els ajudaria 

    adéu i fins un altre!!

  6. Hola, a tots i a totes a mi m’agrada molt tenir tots els drets dels infants que hi han perque moltes persones no tenen tot els dret i som uns dels més afortunats que hi han. També jo no em puc queixar perque ja tinc tots els drets que hi ha.

      

  7. Ha mi m’ha agradat molt que a classe haguem pogut llegir els nostres drets, els drets dels infants. Jo estic contenta perquè puc dir que els estic complint tots, i m’agradaria que tothom pugues dir el mateix que jo. El que hem sap més greu és  el dret a tenir una família que cuidi de nosaltres, hi ha molts nens que no tenen aquesta sort que tenim nosaltres, ni que sigui una família adoptiva és molt millor que no pas estar en on orfenat.
    TOTS TENIM 23 DRETS PERÒ NO TOTS ELS COMPLIM!!

  8. Hola classe, estic molt content de haver parlat de tot això del drets dels infants, perquè jo penso que tots nosaltres tenim els 23 drets i per aquest motiu em de estar molt contents, perquè altre gent mes pobre o mes rica no tenen tots els drets que haurien de tenir.

    TENIM MOLTA SORT!!!

  9. Hola sóc el Marc jo crec que esta molt bé això de poder ver vist els diferents drets dels infans sort que nosaltres no en tenim cap.

    re cors a la meva classe!

  10. Hola a tots i a totes. Ens han ensenyat els drets que s’han de fer i respectar, no tots els complim però bastants si. Està molt bé que poguem veure els drets que hi han, així també n’aprenem de nous.

                                                     Gemma

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!