17 de març de 2010
0 comentaris

“La maleta sarda” es presenta avui en societat a Valls

“Avui era el seu darrer dia a Orgosolo. Dinarien amb en Giacomino i la Sara […] L’únic dilema que en Manu tenia damunt la taula era triar entre una ampolla de Simacco i una ampolla de Mariano IV. La Vicky li deia que tant li feia, que triés el que volgués, però ell no parava de donar-hi tombs. El Simacco era el vi estrella de la Cantina Deidda, un negre de cannonau i carinyena, amb una part de raïm autòcton de l’oest de Sardenya. L’altre era un vi jove de cannonau. Quin quedaria millor amb el rostit?”

Aquest és un tast de la novel.la de la Margarida Aritzeta, que avui presenta a Valls. Vins, paisatge, personatges, intriga… tot ben amanit en una troca que haureu de desembullar a través de quatre-centes pàgines, mira si n’està d’embolicada!

Si voleu l’àpat sencer, serem a l’Institut  d’Estudis Vallencs, al C/ Jaume Huguet, 1 una mica avanç de les 8 del vespre, avui dia 19 d’Abril, on trobarem l’autora i escoltarem unes paraules sobre la novel.la de l’escriptor Jordi Tiñena.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!