JORDI CARRERA for NuCCs

Posicions per una Política catalana central amb fonaments.

9 de desembre de 2016
0 comentaris

Lo dia 6 de desembre esdevingut dia de la Constitució traïda i de la renúncia al Dret.

Lo dia 6 de desembre va ser el dia de l’aprovació, per referèndum, de la Constitució de 77-78.

De la Constitució en queda el text, la literalitat dels pactes essencials, però des de fa molt de temps no en queden ni voluntats ni constitucionalitats polítiques, ni subjectiva ni objectiva, llevat excepcions. Des del 23 F potser. Si que en queden però, el Dret, els pactes, i les necessitats i interessos als quals era i es encara favorable.

Ara sembla un dia de festa oficial obligatòria de règim. El dia de la Constitució traïda , esclava i manipulada. El dia de la ignorància constitucional bàsica.
El dia de la Constitució traïda, acte mare de la gran corrupció causada, i de la Constitució rebutjada, per reacció contra el nacionalisme espanyol o per la ultra-esquerra.

Enquesta de constitucionalitat.

Fa uns anys me vaig fer una composició de lloc sobre que eren els partits i les posicions polítiques, si constitucionals o inconstitucionals; i si ho eren objectivament atesos els seus interessos, o subjectivament, pel que deien i feien; si activament la feien servir per defensar els seus interessos amb la carta constituent a la mà.

Donava això:

PP, PSOE o ETA eren essencialment NO CONSTITUCIONALS. PER ACTIVA i PER PASSIVA. ( Ara també hi es Ciutadans ).

Inconstitucionals per activa ho eren: ERC, bng, en canvi hi haurien de ser a favor per raons objectives.

Sortien constitucionals objectius: PNB I CIU. El PNB i CiU ho eren objectivament, i majorment, per les actuacions i obra de govern, també ho eren subjectivament, d,actitud. El que ho ha resultat ser més, per que s’hi ha mantingut sembla ser el PNB.
Bona nit.

Complements afegits:

*Ara C’s es 100% no i no, i se diu defensor de la Constitució i constitucionalista com els altres nacionalistes espanyols.

*Podem i units-podem i els comuns, diuen que la Constitució es l’obstacle i la tapadora a eliminar…també son de No i No ?.
Quan podemos i comuns diuen drets d’autodeterminació de les nacionalitats i per tant, en la situació arribada, demanen el referèndum català, serien subjectivament constitucionals.? Ho diuen de veritat o per servir-se de les nacionalitats per fer la revolució que volen ?

*Compromís valencià seria SI i SI.

*El PSC hauria estat i seria un SI i SI segons pacte i defensa de Catalunya però esclau, sotmès, casat amb el psoe que l’ha arribat a declarar línia vermella.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!