JORDI CARRERA for NuCCs

Posicions per una Política catalana central amb fonaments.

24 de novembre de 2015
0 comentaris

Contra la guerra. Contra les guerres de potències. Compliment del Dret Internacional de les NU. França i Europa haurien de recordar Jean Jaurès. Una cosa es Guerra i una altra auxili als pobles i policia i justícia contra els criminals.

Jean_Jaurès,_1904, Castres 03.09.1859   París 31 juliol de 1914Contra la guerra. Contra les guerres de potències. Pel compliment del Dret Internacional de les NU.

Complir el dret internacional de les nacions Unides. Ja no hi ha dret de guerra ni de conquesta. Una cosa es Guerra i una altra auxili als pobles i policia i justícia contra els criminals. Si la Organització les Nacions Unides es troba neutralitzada i incapacitada políticament per actuar, el seu dret i constitució existeix, es vigent i empara els pobles,les persones, les nacions, les nacionalitats, els pobles lliures i els pobles dominats per altri, les cultures, les religions,

França i Europa haurien de recordar Jean Jaurès i les causes i motius fundacionals de la Comunitat Econòmica Europea- Mercat Comú, orígen després de la Unió Europea.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!