JORDI CARRERA for NuCCs

Posicions per una Política catalana central amb fonaments.

26 de maig de 2015
0 comentaris

Compromís. Visca el Regne de València. Després de tants patiments, tòpics i odis, no podem veure com lluca ? Unió Valenciana de Dret i Democràcia valenciana autònoma independent.

Països Catalans / Corona d'Aragó, al Parlament Europeu ( 1 )  Som la  nacionalitat catalana d'Espanya i d'Europa.- Aragó capital Barcelona.El centre valencià ha canviat de lloc. Es troba en les posicions i ideari de Compromís i dels partits que el formen.

Com que en el catalanisme també hi ha inflació d’esquerres, ja es hora de deixar de dir ruqueries per tossuderia, per dir la contraria, com ara “País Valencià” o “República catalana “, o “el nou país”.

Si les Corts valencianes al seu dia varen dir-ne Comunitat Valenciana, aquest es el nom del país dels valencians ara.

Però com a idea política jurídica i constitucional,com a estratègia de futur, el valor més gran dels valencians, a més de la vida, la terra i l’existència i la llibertat democràtica és el regne de València, que varen ser des de la fundació per Jaume >I fins a la seva destrucció i supressió pel rei Felip IV primer Borbó després d’Almansa, pel decrets de nova planta, i que encara no els ha estat restituït.

Post data.-
Semblaria que la cap de llista de Compromís a les Corts Valencianes enlloc Mònica Oltra vulgui un xic ultra.

Penso que ell cap de llista del PSPV – PSOE no ha estat ni dirigent oficial ni un governant de la Crisi ni del seu partit, -que per altra part molt de temps a l’oposició – si que en fou amb la seva llei d’urbanisme invasor de la propietat aliena.

SUPOSO QUE AL PROGRAMA COMÚ REFORMARAN LA LLEI URBANÍSTICA

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!