JORDI CARRERA for NuCCs

Posicions per una Política catalana central amb fonaments.

22 de desembre de 2014
0 comentaris

Mireu-vos al mirall, esquerristes de Catalunya. Els més constitucionals han set CiU i PNB i els més contraris, enemics jurats, el règim espanyol.

Podemos? No podem. No podríem ni uns ni altres ? Voldrien tornar a començar de zero des d’abans de la Transició de 1976-77-78 com si res nio hagués passat i com si la Constitució, les nacionalitats, les llengues i l’autonomia nacional no existissin de dret i no fossin dret fonamental essencial de la nova espanya constituïda el 1978.

Literalment i de dret, les nacionalitats i les llengues en son part preexitents alliberades i fàctiques. Allò que la Constitució havia de deixar de banda i superar era el règim nacional espanyol.

En lloc de posar fi i prohibir constitucionalment del règim espanyol de Felip V de Castella, el que volen es deixar de banda i eliminar la Constitució del 78 que fins ara el moviment espanyol ha combatut i violat en abús de majoria però que encara es vigent. No volen pas acabar i prohibir per sempre el Règim espanyol que contra la Constitució ha perdurat i imperat aquests 33 anys des del 23 F.

El Règim espanyol es l’autor i actor principal de la Crisi financera espanyola actual. El segon factor seria la crisi europea, … Els polítics decisius i els seus partits que han governat, que han perpetuat el règim, que s’han apoderat de les institucions, del tribunal constitucional, del Consell General del Poder Judicial, i les caixes d’estalvis, de les companyies elèctriques, del planejament urbanístic, el monopolisme d’estat públic concessionari o privat SON LA CRISI QUE ENCARA DOMINA I GOVERNA, i com passa amb Bankia volen continuar i tornar a tapar, salvar-se i tornar a començar la roda.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!