VIA A VIA

El món del transport sobre vies i per cable. Bloc de Jordi Casadevall

12 de juliol de 2015
0 comentaris

Terrassa, d’enhorabona

Si res no ho torça, el proper 29 de juliol entrarà en servei el perllongament dels FGC a Terrassa, després de molta espera: concretament des del 2003 quan el llavors conseller Felip Puig i el llavors alcalde Pere Navarro van no posar la primera pedra (perquè en aquest tipus d’obres les pedres es treuen, no es posen), sinó el cartell anunciant les obres.

Unes obres que han costat 401 milions d’euros i que han donat com a resultat un tram urbà subterrani de quatre quilòmetres i tres noves estacions del denominat Metro del Vallès (Vallparadís Universitat, Terrassa Estació del Nord i Terrassa Nacions Unides), amb la qual cosa la capital egarenca guanya momentàniament per cinc a dues estacions la seva peculiar competició amb la rival Sabadell. L’estació Terrassa Estació del Nord connectarà, a més, amb la xarxa de Rodalies i Regionals.

Serà cert que la crisi comença a remetre? És la primera inauguració de metro o de tren en cinc anys, si no vaig errat. La travessia del desert s’ha acabat. Ja teníem set de cinta i tisores, francament. Enhorabona, terrassencs.

[Imatge: www.racocatala.cat]

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!