VIA A VIA

El món del transport sobre vies i per cable. Bloc de Jordi Casadevall

24 de març de 2012
0 comentaris

Carrers de Tarragona: Lleida

Cèntric carrer dedicat a la ciutat llunyana de Màrius Torres. Comença a la plaça Corsini, ocupada des de fa anys pel mercat provisional, esdevingut gairebé definitiu perquè les obres de remodelació del mercat de veritat duen camí de fer la competència a les de la Sagrada Família.

Ja a l’inici de la via, al costat de l’esmentat mercat, una enorme instal·lació (un transformador elèctric, crec) i una cabina de l’ONCE s’encarreguen d’obstaculitzar el pas al que hauria de ser un agradable carrer peatonal. L’oferta comercial inclou tres botigues de regals, una que fa còpies de claus i que es fa dir La Boutique de la Clau, una altra que ofereix menjar preparat (Les Quatre Forquilles) i un restaurant (Els Tres Pernilets). Una forquilla es queda sense pernilet, doncs.

El segon sector del carrer ja és de domini automobilístic. A una banda hi ha l’entrada al Fòrum Romà i a l’altra, un segon restaurant, el Xamfrà del Fòrum, conegut per les sigles XDF i on s’hi menja bastant bé. Una mica més enllà, La Taberna de Nicole és un bar amb una gran pantalla oferint partits de futbol. És un local que vol estar content amb tothom perquè exhibeix a la paret dos pòsters, un a favor del Barça (“Més que un club”) i un altre a favor del Real Madrid (“Alá Madrid”, sic). Quan passo per davant (fa només una estona, d’això), aquest equip d’insospitades connexions islàmiques està guanyant per dos a zero a la Reial Societat. Horreur.

[Foto: en.wikipedia.org]

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!